ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Το ΔΣ του Συλλόγου, σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι

Αγαπητά μέλη,
O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου, σε συνεργασία με την Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, διοργάνωσε ομιλίες για τους γονείς από έμπειρους και εξειδικευμένους ψυχολόγους με θέματα όπως ‘’Εθισμός στο Internet’’ και ‘’Εξάρτηση από ουσίες’’. Σε συνεργασία με τον ΟΝΑ του Δήμου Ν. Σμύρνης, διοργανώσαμε τμήματα Basket και Volley για τους μαθητές μας που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας.
Τον Απρίλιο, μαθητές του σχολείου μας χορέψανε στο Διεθνές Festival «Ανάμεσα Μας», που φέτος διοργανώθηκε στην Αθήνα με συμμετοχή Γαλλόφωνων ανάπηρων εφήβων από όλη την Ευρώπη, συμμετέχοντας στις χορευτικές ομάδες «Αγγελόσκονη» και την Γαλλική DK-BEL.
 Επίσης συμμετείχαμε με αρκετούς μαθητές μας στην ελληνική χορευτική ομάδα αναπήρων Very Special Arts για την υλοποίηση της παράστασης «Πέτρινα Πουλιά» που παρουσιάστηκε στο αμφιθέατρο της Σχολής Καλών Τεχνών.
Για πρώτη φορά, τολμήσαμε και πραγματοποιήσαμε αποχαιρετιστήριο πάρτυ στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου με πίτσες, αναψυκτικά, DJ και χορευτική μουσική μέχρι τα μεσάνυχτα. Τα παιδιά περάσανε εκπληκτικά, μας ευχαρίστησαν  και για εμάς η ικανοποίηση ήταν πολλαπλή. Τους άρεσε πολύ το δώρο μας, η φωτογραφία όλων των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου   αποτυπωμένη σε ένα mouse pad.
Επίσης μια μικρή προσφορά του συλλόγου Γ&Κ σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας, είναι η αναμνηστική φωτογραφία της τάξης τους.
Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις κατεβάσετε ΕΔΩ! μέσω Dropbox...
Περιλαμβάνονται οι φωτογραφίες όλων των τμημάτων όλων των τάξεων για το 2012-2013!
Στους τίτλους των φωτογραφιών αναφέρονται τα τμήματα.
Παρακαλώ κοινοποιήστε το σύνδεσμο και σε άλλους φίλους-γονείς του σχολείου μας.
Θυμίζουμε τον επιθυμητό τρόπο επικοινωνίας που είναι το email του συλλόγου sylogos3gym@gmail.com και το blog που δημιουργήσαμε  http://goneis3ounsm.blogspot.gr/  με ανακοινώσεις 
αλλά και θέματα που αφορούν τους γονείς και γενικά την σχολική κοινότητα.

 Η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας είναι δυνατή :  

Πρόεδρος : Ηλίας Σώζος 6945800075 , 
Αντιπρόεδρος : Μαρίλυ Γιαννικάκου - Μανιά 6974054192,
Γραμματέας : Έρη Σουλελέ – Μπάκολη 6946561772, 
Ταμίας: Κωνσταντίνα Βασσάλου 6978472152,
Μέλη: Σπύρος Βούσουρας 6979729399,
Χρήστος Φωτεινόπουλος 6948891134,
Νατάσσα Κασσωμένου 6942653625.

Το ΔΣ του Συλλόγου, σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι 
και σας υπενθυμίζουμε ότι με την δική σας συνεργασία και συμμετοχή  μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3OU ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου