ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ - Θεατροπαιδαγωγικές ασκήσεις



  • Κατόπιν αιτήματος του προεδρείου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, της σύμφωνης γνώμης των υπεύθυνων καθηγητών Χημείας και του δεκαπενταμελούς, την Παρασκευή 4 Απριλίου, ώρες 9 έως 12:35μ.μ. στο σχολείο μας θα γίνουν θεατροπαιδαγωγικές ασκήσεις στο μάθημα της Χημείας για την Β΄& Γ΄τάξη από την ομάδα Θεατρόνιο,
    υποστηρικτές της οποίας είναι η Ένωση Ελλήνων Χημικών και το τμήμα Χημείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


  • Την Δευτέρα 31 Μαρτίου και ώρα 7 έως 9 μ.μ.στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα λάβει χώρα αφιέρωμα στο έργο και τη ζωή της Άλκης Ζέη.
    Μία από τις πλέον πολυδιαβασμένες Ελληνίδες συγγραφείς. Οι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα "ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ" είναι προσκεκλημένοι από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Πηγή: www.lifo.gr  και
      εδώ  

  • Την Τρίτη 1η Απριλίου 2014 και ώρα 2:15 μ.μ.  η ομάδα του πολιτιστικού προγράμματος ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ θα υποδεχτεί την κα Μάγια Δεληβολιά θεατρολόγο - Συγγραφέα του βιβλίου "Η αλφαβήτα της εφηβείας".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου